Natuurcoaching

Aandacht, Adem & Aanraking

natuursessie

Tijdens deze coachingssessie werk ik met het medicijnwiel uit de  sjamanistische traditie.

Oorsprong van het medicijnwiel

Voor de native American heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan voor ons. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is.

De cirkel geeft de vier windrichtingen aan die door een kruis met elkaar verbonden zijn. Het middelpunt is jouw kern, jouw ziel. De natives gebruiken deze methode als een spiegel en kompas om je ware zelf te ontdekken op je reis door dit leven.

Je kiest altijd een goede plek om het medicijnwiel te leggen

Wat gaan we doen?

In een korte rustige wandeling onderzoeken we samen wat je vraag, verlangen of intentie is. Aangekomen op een fijne plek, leggen we het medicijnwiel.

Met mijn drum en stem vraag ik de natuurwezens, de elementen en de spirits om je bij te staan in dit ritueel. Met een meditatie begeleid ik je in een diepere bewustzijnslaag. Op die laag neem je met een heldere geest waar wat er om je heen en in je lichaam gebeurt.

Dan stap je het wiel in met je vraag of intentie. Samen kijken we wat de windrichtingen en de elementen: aarde, water, lucht en vuur jou vertellen. Door je in het wiel te bewegen, loop je letterlijk door het energieveld heen. Het water in je lichaam (70% van je totale gewicht) resoneert mee op die verschillende trillingen.

Een korte krachtige zielsreis

Door bewust te worden wat die trilling met je doet en hoe dat voelt, krijg je een helder beeld van de onbalans in je systeem en wat er nodig is om die te herstellen.

Dit kan zijn door de windrichtingen uit te balanceren, emoties te voelen of te helen of energie te transformeren. Het kan ook zijn dat de signalen een heldere boodschap in zich dragen die je inzicht geeft wat je volgende stap mag zijn op je levenspad. 

Het medicijnwiel werkt als een korte krachtige zielsreis die je veel helderheid en inzicht kan geven met verbluffende helder resultaat.

Investering in jezelf:

We stemmen van te voren hoe laat  en waar we precies afspreken. Dit kan in het bos, aan het water of  een andere natuurlijke omgeving zijn.  

Carpoolen is een optie.
Jouw investering voor een sessie van 60 minuten is 55,00

We staan veel stil, dus draag  kleding die past bij de weersomstandigheden, want ook bij regen gaat het door.

Ontdek je ware zelf op je reis door dit leven