Behandelingen

Aandacht, Adem & Aanraking

Holistische massage behandeling

Je bent klaar voor de stap om de signalen van je lichaam (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch) serieus te nemen en te ervaren wat ze jou te vertellen hebben.

Deze behandeling is een combinatie van coaching en massage. Een helings- en bewustwordingsproces, van luisteren naar je lichaamssignalen en emoties mogen voelen.

Samen kijken we naar jouw leven en je klachten. Wat heb je gemist? Waar verlang je naar? Wat heeft het met je gedaan? Ik begeleid en ondersteun je, in het doorvoelen van emoties die je onderdrukt of weg gestopt hebt. Door naar het verhaal en de signalen van je lichaam te luisteren, krijg je inzichten en antwoorden. Je wordt je bewust van datgene dat je energie kost en wat je energie geeft, om vandaaruit keuzes te maken die goed voelen voor je.

Liefdevol, warm en in afstemming met Aanraking, Adem en Aandacht naar Thuis komen bij jezelf en een stap naar welZIJN en 

  • genieten van je leven
  • plezier maken
  • rust voelen in je hoofd
  • vertrouwen op jezelf en je gevoel
  • je vrij voelen om jezelf te zijn
  • regie nemen over jou leven
  • energie en balans in jezelf ervaren

Signalen van je lichaam voelen is:
Thuiskomen bij jezelf en bewust kiezen voor jouw welZIJN

Jouw investering:

Het eerste consult omvat een uitgebreid intakegesprek om een totaalbeeld te krijgen van wat er bij jou en in je leven speelt. Na elke behandeling bespreken we kort wat je tijdens de massage ervaren hebt. Aan de hand daarvan bepalen we de frequentie en het aantal behandelingen dat nodig is om de klachten te verhelpen (meestal 3 tot 5).

75 minuten  72,50
90 minuten  85, –

Graag zelf een badlaken meenemen, zo dragen we samen bij aan milieubewustzijn. 

Een consult bestaat uit een voor- en na gesprek én ongeveer 1 uur massage.

Betaling na afloop van de behandeling, contant of direct via een betalingsverzoek. Prijzen zijn inclusief btw.

Zacht heelwerk

Weet je niet meer wat je wilt, wie je bent en wat je nodig hebt?

Voel jij je onzeker, intens moe of leeg van binnen?

Verlang je naar innerlijke rust?

Door met Aandacht, Adem en Aanraking te mogen ZIJN, activeren we het zelfhelend vermogen van je lichaam. Kun je loslaten wat je niet meer dient: emoties, lading, moeheid. Toelaten waar je zo naar verlangt: balans, rust, vertrouwen, ontspanning en energie. Door naar de spanningen, emoties en klachten in je lichaam te “luisteren” herstel je de balans tussen denken en voelen. Uit je hoofd, in je lijf. Jezelf weer liefdevol omarmen, met alles wat jou JOU maakt, wie JIJ bent. Thuis komen bij jezelf.

Tijdens deze coachende behandeling, waarbij je met kleding aan op tafel ligt, pas ik alle vaardigheden en methodes toe die ik heb. Dit zijn: zacht helende aanraking, energiewerk, coaching, healing, mijn stem, aandacht- en ademoefeningen. Alles op een zachte liefdevolle manier vanuit verbinding met jouw lichaam, in jouw tempo. De combinatie van behandelmethodes ontstaat als vanzelf. Deze behandeling is zeer geschikt als je kampt met burn out, whiplash- of chronische vermoeidheidsklachten.

"Uit je hoofd, in je lijf. Jezelf weer liefdevol omarmen, met alles wat jou JOU maakt, wie JIJ bent. Thuis komen bij jezelf"

Jouw investering:

60 minuten 62,50
Traject van 3 behandelingen van 187,50 voor 177,50

Graag zelf een badlaken meenemen, zo dragen we samen bij aan milieubewustzijn. 

Soms kan een massage of deelnemen aan de meditatiesessie ondersteunend en aanvullend zijn. Deze eventuele aanvulling stemmen we natuurlijk samen af

Aandachtsmassage

Deze heerlijke lichaamsmassage (exclusief erogene zone) is speciaal voor jou, om alle drukte en stress van de dag achter je te laten. Jezelf onderdompelen in helemaal niks MOETEN. Je mee laten voeren, door mijn stem en handen, na een diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd. Een echt cadeau voor jezelf!

Tijdens deze massage combineer ik intuïtief oosterse en westerse massage technieken, in afstemming met wat jou lichaam vraagt. Laat je meenemen in deze tijdloze bubbel met mijn rustige stem, de zachte muziek, de helende aanraking, verwarmde tafel én heerlijk geurende zuivere etherische olie. Helemaal uit je hoofd en “thuiskomen” in je lichaam.

"Je mee laten voeren, door mijn stem en handen, naar een diepe ontspanning in je lichaam en rust in je hoofd. Een echt cadeau voor jezelf!"

Investering in jezelf ? 

60 minuten 62,50
75 minuten 72,50
90 minuten 85,00

Een extra optie is de massage met warme olie, meerprijs 5,-

Graag zelf een badlaken meenemen, zo dragen we samen bij aan milieubewustzijn. 

 Betaling na afloop van de behandeling, contant of direct via een betalingsverzoek. Prijzen zijn inclusief btw.