Natuurcoaching bossessie

Aandacht, Adem & Aanraking

Natuurcoaching bossessie

Bossessie:

Tijdens deze coachingsessie werk ik met het medicijnwiel uit de Indiaanse sjamanistische traditie. Voor de indiaan heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan voor ons. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken en staat voor hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is. De cirkel geeft de vierwindrichtingen aan die door een kruis met elkaar verbonden zijn. Het middelpunt is jouw kern, jouw ziel. De native’s gebruiken deze methode als een spiegel en kompas om je ware zelf te ontdekken op je reis door dit leven.

In een korte rustige wandeling onderzoeken we samen wat je vraag, verlangen of intentie is. Aangekomen op een fijne plek, leggen we het medicijnwiel. Met mijn drum en stem vraag ik de natuurwezens, de elementen en de spirits om je  bij te staan in dit ritueel. Met een meditatie begeleidt ik je in een diepere bewustzijnslaag. Op die laag neem je met een heldere geest waar, wat er om je heen en in je lichaam voelt.

Dan stap je het wiel in, met je vraag of intentie. Samen kijken wat de windrichtingen en de elementen: aarde, water, lucht en vuur jou vertellen. Door je in het wiel te bewegen, loop je letterlijk door het energieveld heen. Het water in je lichaam (70% van je totale gewicht) resoneert mee op die verschillende trillingen.

Door bewust te worden wat die trilling met je doet en hoe dat voelt, krijg je een helder beeld van de onbalans in je systeem en wat jer nodig hebt om die te herstellen. Dit kan zijn door de windrichtingen uit te balanceren, emoties te voelen, te helen of energie te transformeren. Het kan ook zijn dat de signalen een heldere boodschap in zich dragen, die je inzicht geeft wat je volgende stap mag zijn op je levenspad. 

Het medicijnwiel werkt als een korte krachtige zielsreis die je veel helderheid en inzicht geeft, met verbluffende resultaat.

Praktisch: We stemmen van te voren af, waar en hoe laat we precies afspreken.

Carpoolen is een optie. Jouw investering voor een sessie van 60 minuten is 55,00