Sjamanisme zweverig….?

Aandacht, Adem & Aanraking

Sjamanisme zweverig….?

Nee hoor juist heel aardend.  Fysiek gronden, je hoofd wordt stil en je hart gaat als vanzelf open. Je voelt je verbonden met de natuur. 

In de natuur ben ik in mijn element. Ik voel me energiek en kom tegelijkertijd tot rust. Het maakt dat ik me heel vrij en blij voel! Echt, dit gevoel wil ik zo graag met je delen.

Holisme staat voor Holos: het grote geheel. Van welk groot geheel zijn wij een onderdeel….precies de natuur!

Daarom voelen holisme en sjamanisme voor mij als een natuurlijk verbinding.  Ze verbinden je lichaam (massage), geest (meditatie)en Ziel (natuurcoaching, energie werk).   

Het sjamanistische pad versterkt en verdiept mijn band met moeder natuur (Gaia) en me ware zelf. Haar aardende en warme aanwezigheid geeft me een veilig bedding. Het biedt jou ook de kans om op een zachte manier je innerlijke reis te verdiepen. Je onzekerheid, angst of twijfel aan te kijken, je wonden te helen en thuis komen bij ware jezelf. De natuurelementen en krachten, zijn wat mij betreft DE ware bron om je (weer)te verbinden met jouw innerlijke rust, kracht en wijsheid.  

Tijdens de holistische massage stroomt die natuurlijk bronenergie door de Aanraking van mijn stevige deskundige handen in jou lijf en spiegelen helder de  signalen van je lichaam.  
Het ondersteunt jou om stress & vermoeidheid te omarmen en/of los te laten voor om rust in je hoofd en diepe ontspanning in je lijf.

Met de meditatie leer je de focus van je geest trainen. Je aandacht naar binnen te richten op je innerlijke wereld te richten en waar te nemen wat er IS. De Adem is daarbij het Anker om in verbinding met je lichaam te blijven en aan te komen in het Hier en Nu. Mediteren is een sleutel naar jezelf weer terugvinden en in stilte met jezelf durven ZIJN.

In een natuurcoach-sessie in het bos of aan het water leggen we het
medicijnwiel (levenswiel) uit de sjamanistische traditie. De stilte en ruimte
van onze prachtige omgeving werkt als een kompas. Deze krachtige
zielsreis geeft je een verbluffend helder resultaat en inzicht om te herijken
en je ware zelf te (her)ontdekken op jou reis door dit leven. De energie van zang & drum openen de diepere lagen in jezelf en herstellen het contact met jou ziel, jou innerlijk bron van
wijsheid, levensenergie en je ware essentie.

Ga je meer op pad?