Over mij

Aandacht, Adem & Aanraking

Hallo mooi mens,

De holistisch massage opleiding (2015) zorgde voor een grote verandering in mijn leven. Door de methode van “verbindende aanraking”, kon ik de emoties en de signalen van mijn lichaam (eindelijk) doorvoelen en ontladen.

De Holistische visie: mens ZIJN: hoofd en lichaam zijn één geheel, bood een totaal nieuwe kijk op de zoektocht naar mezelf. Met de healing opleiding (2019), verdiepte ik mijn proces op ziels- en energetisch niveau. Hiermee kon ik mijn missie om anderen te ondersteunen en te begeleiden op hun zoektocht naar persoonlijke groei en welzijn verwezenlijken.

De mooie innerlijke reis van groei en bewustwording, die ik zelf gegaan ben, zie ik in elke behandeling terug bij mijn klanten.

Ook mijn (levens)pad is er één van vallen, opstaan en mooie leermomenten. Mijn naam is Veronica Holtslag. Opgegroeid in een hecht en warm gezin, ontbrak het mij in de basis aan niets. Door goed mijn best te doen, hard te werken en het iedereen naar de zin te maken, dacht ik dat ik me gelukkig zou voelen.

Maar ik bleef zoekende, voelde me onzeker, vol twijfels en angstig. Ik vond geen rust in mijn werk, niet in relaties, niet in mijn leven. Kortom niet met mezelf. Op de vraag wie ben ik, wat wil ik en de zin is van mijn leven, kon ik maar geen antwoord vinden. Deze onrust bleef, ondanks dat ik bij verschillende therapeuten sessies gedaan heb, om van dat gevoel af te komen.

De diepte in

Tijdens de holistische massage-opleiding maakte ik kennis met een nieuwe manier van innerlijke werk……. en ja, dat proces bracht me bij mijn eigen diepste pijnen…….. Door de reis naar binnen kreeg ik steeds meer inzichten in het verhaal onder mijn diepste pijn: Het gemis van mijn ongeboren broertje (alleengeboren tweeling) en sexueel misbruik op zeer jonge leeftijd.

Deze 2 gebeurtenissen, (trauma’s) maakten dat ik uit verbinding was met mijn eigen basis, mijn lijf. Ik wilde geen pijn voelen en (over)leefde als een hoofd op pootjes, alle emoties en gevoelens onderdrukkend. Ik raakte daardoor steeds verder verwijderd van mijn ware zelf.

Thuiskomen

Door die emoties fysiek te ervaren, aan te kijken, te doorvoelen en te uiten, vond ik mezelf (terug). Ik voel nu meer vertrouwen, kracht en levenslust. Ik leef mijn droom door met VROON op eigen benen te staan.

En eerlijk….. het voelt heerlijk! Ik ben gelukkiger dan ooit. Dat wil niet zeggen dat ik geen dipjes meer heb. Echt wel, maar ik hervind mezelf makkelijker en blijf beter in verbinding met mijn kern, mijn hart en zielsverlangen. Ik verdrink niet meer in mijn emoties. Ik voel ze en dat is een wereld van verschil.

En dat, lief mooi mens, gun ik jou ook zo: “Thuis komen bij jezelf “. Regie nemen over jouw leven, bewust kiezen voor jezelf en je gevoel durven volgen. Jezelf omarmen met je ups en downs. Je zelf precies goed vinden zoals je bent!

Nog een paar leuke weetjes over mij: Ik houd van gezond eten, maar een warm sausijzenbroodje sla ik ook zeker niet af. Ik ben een echte doe het zelver in mijn huis en tuin. Je mag me ‘s nachts wakker maken voor een schaatstocht op natuurijs en verse sneeuw. Ik heb een grote hekel aan in de file staan en wordt heel blij van bladharken in de herfst. Ik kan intens genieten van een goed gesprek met dierbare vrienden, lieve sisters of gezellig eten en/of wandelen met mijn één van mijn zussen en broer.