Trots als een Pauw

Aandacht, Adem & Aanraking

Trots als een Pauw

21-3 2023

 7 jaar geleden dat ik officieel met mijn praktijk gestart!

Ik zei mijn baan op, om mijn hart te volgen. Niet wetend wat en waar het mij zou brengen… Nu kijk ik  een beetje verbaasd terug op alles wat ik ondernomen heb: op beurzen en festivals gestaan. Een week schaatsers in een hotel in Zweden en jaren op een camping wandelaars van de  Nijmeegse 4 daagse gemasseerd. Massage workshops en “Kom uit je hoofd” gegeven. Reiki en healing opleiding afgerond. Het ontwerpen van mijn logo, website en de mooie reclame voor op mijn Vroon mobiel.

Trots stroomt door mijn lijf, als ik zie waar ik nu sta en alles wat het me gebracht heeft.  Zoveel vrijheid en levensgeluk. Prachtige ontmoetingen met cliënten en collega’s.  Mooie groei processen en ontwikkelingen bij mijn cliënten en mezelf. Maar ook vallen, opstaan en weer doorgaan….Ook dat! Mijn angsten overwinnen, avonturen aangaan en mezelf meer en meer laten zien.

Blij  wordt ik van de passie die ik voel voor mijn mooie vak en alle ideeën die ik nog heb. Mijn aanbod verbreed en verdiept zich. Naast de prachtige knusse meditatie avonden met spiritueel tintje, breid mijn podcast aanbod zich ook uit. Door de start van het sjamanistisch leerjaar, stroomt de roep  van de natuur in mij steeds sterker. Het kriebelt en borrelt al in mij en daar gaan zeker nog mooie dingen uit ontstaan, dat voel ik aan alles. ……Iets met natuur beleving met Vroon enzo…Dus blijf me volgen!

Ik wil jou heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen in mij. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben! Om de 7 jaar samen met jou te vieren heb ik als cadeau een fijne jubileum podcast voor je opgenomen, met als thema TROTS. Download hem hier GRATIS! https://www.holistischepraktijkvroon.nl/podcasts/

“Trots is een gevoel die valt onder en heeft een hoge trilling. Het is jezelf een compliment geven om je “ik” te versterken. Je groeit in je identiteit. Door dicht bij je hart te blijven, te doen wat je het liefste doet. Als je daarin in een mijlpaal bereikt, mag je oprecht trots zijn , dat je dit pad hebt gevolgd en goed hebt volbracht”.  Bron Vera Helleman de emotie encyclopedie.

En als je tussen 21 maart en 21 april een afspraak maakt voor een behandeling, dan heb ik nog een leuke attentie voor jou!

Liefs Veronica