Jouw innerlijk klok

Aandacht, Adem & Aanraking

Jou innerlijke klok. Alles komt precies op tijd.

Jouw innerlijk klok

Ieder mens heeft zijn eigen individuele klok en voor ieder van ons werkt deze klok op een eigen ritme. Sommigen vinden hun levensdoel al vroeg in hun leven, terwijl anderen het veel later vinden. 

Als jij je pad vergelijkt met dat van anderen kun je het gevoel krijgen dat je achterloopt. Dat er iets ontbreekt in je leven, dat je het niet goed doet. Besef dan, dat het ook niet de bedoeling is dat je perfect samen met anderen beweegt, want geen klok loopt precies hetzelfde. 

En ook al leven wij nu samen hier op aarde, ontmoeten wij elkaar in dit leven. Ieder heeft zijn eigen levensmissie, zijn eigen bestemming. Ieder van ons is hier om een andere reden. Jij bent hier om op jouw eigen moment jouw lessen  te leren.

En hoewel je misschien wenst dat de gebeurtenissen waar je het meest naar verlangt sneller zouden plaatsvinden. Of houdt je stroming tegen als je geen pijn of verdriet wilt ervaren. 

De tijd tikt door, beweegt in de perfecte lijn met je eigen klok. Schakelt naar een volgend tandwiel. Omdat het mee draait binnen de grotere klok van het universum, waarvan de timing mysterieus is en niet door ons te doorgronden. Want tijd bestaat  niet in het universum.                       

Dus vertrouw erop, datgene wat voor jou bestemd is geen seconde te vroeg, noch een seconde te laat zal arriveren. Het komt precies op het goede moment, als jij durft mee te draait in het ritme van jou klok, mee stroomt op jou levenspad.                                                               

                                                                

 

 

 

 

 

                                                                                                                                         .